top of page

In 3 stappen een mooie fotoreportage!

Easy does it!

1. Maak een afspraak en kom naar de studio

2. Doe de fotoshoot en betaal na afloop

3. Ontvang de beste 20 beelden in hoge resolutie JPG binnen 1 week in je mailbox.

Bij Koterfoto houden we het graag simpel en overzichtelijk….zonder toeters & bellen. Eigenlijk net als onze fotografie!
Een fotoshoot voor 1 persoon(tje) inclusief 20 digitale beelden kost € 129,00. Lekker overzichtelijk!

Je kunt ook samen op de foto als je dit wilt. Voor ieder extra persoon(tje) wordt  €15,00 in rekening gebracht (en ongeveer 15 minuten extra). Afrekenen gebeurt na de shoot. Je hoeft dus niets vooraf te betalen!

1  a f s p r a a k

Maak een afspraak voor een fotoshoot.

In de afsprakenplanner kun je zelf de voorkeur aangeven voor datum en tijd. Je krijgt een bevestiging per e-mail met daarin een koppeling voor je digitale agenda.

2  s h o o t 

De fotoshoot vindt plaats in de daglichtstudio op de begane grond van Prenatal Hearts Amersfoort.  Je vindt hier eigenlijk alles onder één dak: het grootste Prénatal warenhuis voor alles wat je nodig hebt voor jou en je kind, overdekt parkeren én een extra verdieping waar je terecht kunt voor advies rondom zwangerschap, gezondheid, verzorging, voeding en (pret-)echo.

We beginnen met een korte uitleg over wat er allemaal gaat gebeuren. Je kunt zelf ook je wensen kenbaar maken of voorbeelden laten zien die je op internet hebt gevonden. De kleding bepaal je helemaal zelf; het is jouw shoot en jij moet je natuurlijk helemaal happy voelen!  Jeans, wit, grijs, pasteltinten of een regelmatig streepdessin zijn altijd goed! Je kunt tijdens de shoot ook een keer van kleding wisselen natuurlijk!

Wij hebben in de studio allerlei woonaccessoires die ingezet kunnen worden in het decor.
Dan gaan we aan de slag in de studio: setting bepalen, plaatsnemen op de juiste plek, lichtmeten, camera instellen en foto’s maken. Daarna volgen nog andere posities. Een shoot voor 1 persoon duurt ongeveer een half uur.

3  f o t o ' s  i n  H R

Wij maken een selectie van de 20 beste foto’s. Binnen een week ontvang je deze 20 nabewerkte digitale kwaliteitsfoto’s van 8 verschillende posities in hoge- en lage resolutie. Zo heb je de vrijheid om er alles mee te doen wat je maar wilt.
Je kunt kiezen of je de beelden in kleur of in zwart-wit wilt ontvangen. De bestanden worden in jpg formaat verzonden via internet.


Je kunt allerlei extra’s bestellen die wij voor je toepassen. Bijvoorbeeld: retoucheren, mooie uitsnedes maken, kiezen voor kleur EN zwart-wit, montages maken of kleuraccenten toevoegen.

Dus binnen een week heb je de beelden in huis. En als het moet de volgende dag!

bottom of page