top of page

Meet the makers

Koterfoto is een ruime fotostudio in Prenatal Hearts Amersfoort.

Met heerlijk daglicht waardoor de foto's lekker fris en natuurlijk zijn. Je kunt er terecht voor allerlei soorten fotoshoots, maar over het algemeen spelen kinderen (op komst) een grote hoofdrol in het werk van de fotografen van Koterfoto. 

Petra de Munck is initiatiefnemer en fotografeert oa. de fashioncollecties voor Prénatal. Ook bedrijven als BabboeBakfietsen, VTwonen, Flair, CentreParcs, Didi, AH,  Dyreskinn, Ariadne AtHome behoren tot de opdrachtgevers. Klik HIER voor een uitgebreid portfolio.

Mocht je geïnteresseerd zijn in fotografie voor zakelijke doeleinden, neem dan ook gerust contact met ons op. Wij kunnen productie en fotografie aanbieden. In onze studio of op locatie. 

Lisanne is het vaste gezicht in de studio. Bij haar kun je terecht voor het maken van zwangerschapsfoto’s, foto’s met jouw partner en/of jouw kind(eren).  Door het zachte daglicht in de studio zijn er veel mogelijkheden voor een mooie fotoreportage. Lisanne maakt er altijd een feestje van en zorgt dat iedereen heel relaxed de fotoshoot beleeft.

 

001_KOTERFOTO-PETRADEMUNCK_jan. 07 2021_

 Petra 

IMG_5658_KOTERFOTO.jpg
dupho-membership-500px.jpg
002_KOTERFOTO-PETRADEMUNCK_dec. 04 2020_

 Lisanne  

bottom of page