top of page
200310-PRN-BG-MEI-2875_KOTERFOTO.jpg
CORONA INFO

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop en om deze te beschermen nemen wij preventieve maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Daarnaast willen wij de kwaliteit van onze dienstverlening blijven waarborgen.

 

Onze fotostudio blijft open.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.
De meest gestelde vraag was of fotografen nog mochten fotograferen in een studio en of pasfotowinkels open of dicht moesten. Om zeker te zijn van een goed antwoord heeft DuPho de kwestie voorgelegd aan het OCW. Het antwoord liet even op zich wachten, maar we hebben inmiddels te horen gekregen dat er een prima protocol  gemaakt is voor de fotografiesector. 
Werken op afspraak
Voor een professionele fotograaf is het toegestaan in een fotostudio te fotograferen, mits je werkt op afspraak. Een uitzondering op de regel van groepsvorming geldt voor de uitoefening van je beroep of bedrijf. Dit kun je hier onder het kopje ‘uitzonderingen op de regels voor groepsvorming’ nalezen.

  • In onze ruime studio vragen wij u afstand te houden
  • Wij schudden geen handen.
  • Wij maken regelmatig de contactpunten schoon, zoals deurknoppen, pinautomaat en koffieautomaat.
  • U kunt bij ons uw handen wassen.
 
Met bovenstaande maatregelen levert Koterfoto haar bijdrage om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We vragen hierbij om uw begrip en medewerking en zullen u bij eventuele wijzigingen direct informeren.

We wensen iedereen sterkte in deze tijden en hopen dat u en uw familie en vrienden er gezond door heen komen. En iedereen die werkzaam is in de zorg wensen we succes en danken we voor het nuttige werk dat ze altijd, maar vooral nu doen. Als er vragen zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Met vriendelijke groet,
Team Koterfoto
corona-zwart4kant.png
bottom of page